πανόραμα επιχειρηματικότητας συνέδριο Ελλάδα

7-8 Απριλίου 2023, Δια Ζώσης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Οι ελληνικές επιχειρήσεις και το προσωπικό τους την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και το προσωπικό τους την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνηςspeaker_info

ΟμιλητέςΚοθρά Ιλιάδα, Content Creator / Συγγραφέας, Ιδρύτρια Living Postcards (Συντονίστρια)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Εχει σπουδάσει διαφήμιση και marketing. Το 2012 δημιούργησε τη διεθνή πλατφόρμα www.living-postcards.com, με σκοπό να προβληθεί στο εξωτερικό η νέα ελληνική επιχειρηματικότητα. Η πλατφόρμα έχει οργανώσει ως τώρα 25 ημερίδες και καλεσμένους συνολικά 120 ομιλητές σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη. Αρθρογραφεί σε sites του εξωτερικού και έντυπα και δίνει συχνά ομιλίες σχετικά με το digital marketing, το personal branding, και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Από τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε το Greek Chapter του διεθνούς οργανισμού Nations of Women με στόχο την επιμόρφωση και ενδυνάμωση των εργαζομένων γυναικών σε ελληνικές εταιρείες. Έχει εκδώσει δύο βιβλία.
Social:

Κίντζιος-Κωνσταντίνος

Κίντζιος Κωνσταντίνος, Deputy Director, ReGeneration

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε πριν 40 χρόνια και από μικρός ονειρευόταν να γίνει οδηγός αγώνων, ή μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, όμως το πάθος του για το φαγητό τον κέρδισε, καταλήγοντας το 2009 να ζυγίζει κάτι παραπάνω από 170 κιλά. Αποφασίζοντας να μην φύγει πρόωρα από τον μάταιο τούτο κόσμο αποφάσισε να χάσει 90 από αυτά και να δώσει παράταση στη ζωή του. Πυξίδα του ήταν και παραμένει το ρητό του JFK - “Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου”. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, τα τελευταία 6 από τα συνολικά 18 εργασιακά του χρόνια, μέσω του ReGeneration, δίνει όλη του την ψυχή για τη νέα γενιά της χώρας. Μέσω του ReGeneration, έχει πετύχει περισσότερες από 3.000 προσλήψεις νέων πτυχιούχων, σε ένα πανελλαδικό δίκτυο 2.000 εταιρειών με παράλληλη προσφορά 1.000.000 ωρών εκπαίδευσης σε ήπιες, ψηφιακές και τεχνικές δεξιότητες, γεφυρώνοντας στην πράξη το χάσμα μεταξύ νέου πτυχιούχου και αγοράς εργασίας.
Social:

Παπαδημητρίου Βάλια φώτο! (1)

Παπαδημητρίου Βάλια, CEO & Co-Founder of DEVA Group

«Valia Papadimitriou is the CEO & Co-Founder of DEVA Group, a technology & communication company, specializing in AI in the retail sector. The company’s main goal is to improve the personalized experience through customized rewarding, already having both multinational and Greek companies in its clientele. She is a speaker at many conferences including Reflect Festival Limassol, Future of retail 2022, TIF etc., as well as at schools and universities (Athens University of Economics, etc) on Marketing, new technologies & Artificial Intelligence, Entrepreneurship and Social responsibility. She is a mentor in business and retail tech issues in several organizations, startups & Startup hubs, aiming to contribute to the Greek startup ecosystem. She is the Vice President of the Commercial Association of Kifissia and a representative of the Hellenic Confederation of Trade (ESEE). She also appeared twice in the Fortune "40under40" Greek list. Valia co-inspired numerous social projects, the most important of which is the "Bring Them Back" campaign, http://www.bringthemback.org, a global cultural initiative, aimed at repatriating the Parthenon Sculptures to Greece and reuniting it with the monument.»
Social:

DSCF5052! (1)

Στούμπου Μυλαίδη, Regional Director, Microsoft | Innovation Strategist | Startup Mentor | Women Leadership Advocate | Inclusion Missionary | Public Speaker

Η Μυλαίδη Στούµπου είναι ανώτερο στέλεχος της Microsoft και διαθέτει πολυετή θητεία σε θέσεις ευθύνης στον απαιτητικό χώρο των σύγχρονων τεχνολογιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2022 διακρίθηκε ως μία από τις πιο επιδραστικές Channel Leaders διεθνώς από το CRN Women of the Channel. Είναι Πρόεδρος της επιτροπής Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου και μέντορας στο Women Leadership Programme για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας (EIC). Ως μέντορας στο πρόγραμμα Microsoft for Startups, το The People’s Trust και το MIT Enterprise Forum Greece συμβουλεύει νέες επιχειρήσεις σε θέματα υγιούς επιχειρηµατικότητας και διεθνούς ανάπτυξης. Δίνει διαλέξεις και αρθρογραφεί για θέµατα καινοτοµίας, εξωστρεφούς επιχειρηµατικότητας, ψηφιακής οικονοµίας, μέλλοντος της εργασίας και ίσων ευκαιριών.
Social:

Δασκάλου

Δασκάλου Ναυσικά, Founder και CMO, The Blink Agency

Η Ναυσικά Δασκάλου είναι Founder και CMO του The Blink Agency, μιας διαφημιστικής εταιρείας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και διαφήμισης σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το University of East London. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, όπου κατάφερε να αποκτήσει πλούσια εμπειρία στη στρατηγική επικοινωνίας και στη διαχείριση πελατών. Το 2018, η Ναυσικά Δασκάλου ιδρύει το Blink Agency, μια εταιρία που έχει στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση στην επικοινωνία και διαφήμιση, παρέχοντας τους την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία της. Στόχος της είναι να δημιουργήσει δημιουργικές και αποτελεσματικές καμπάνιες, που θα βοηθήσουν τους πελάτες της να επιτύχουν τους στόχους τους στην αγορά. Η Ναυσικά Δασκάλου είναι μια επαγγελματίας με πολύχρονη εμπειρία και αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στο χώρο της επικοινωνίας και διαφήμισης. Με τη δημιουργία του Blink Agency, αποδεικνύει ότι η εμπειρία και η γνώση της μπορούν να οδηγήσουν στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρηματικών εγχειρημάτων.


Ευχαριστούμε για την φετινή συμμετοχή σας στο Πανόραμα 2023!