πανόραμα επιχειρηματικότητας συνέδριο Ελλάδα

7-8 Απριλίου 2023, Δια Ζώσης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Η σημασία και οι προκλήσεις της μετάβασης από τον ψηφιακό στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό” (from digital transformation to business transformation)

Η σημασία και οι προκλήσεις της μετάβασης από τον ψηφιακό στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό” (from digital transformation to business transformation)speaker_info

ΟμιλητέςNiki Siropoulou ! (1)

Συροπούλου Νίκη, CEO, igrow ventures (Συντονίστρια)

Η Νίκη Συροπούλου είναι η CEO της igrow ventures, η οποία εξειδικεύεται στο Executive Education, στο Business & Product Development και στο Technology Transfer. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Γραφείο Καινοτομίας του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος κι έχει τον συντονισμό του Κόμβου μεταφοράς τεχνολογίας Science Agora. Το Science Agora, είναι η σύμπραξη τριών ερευνητικών Κέντρων (Δημόκριτος, Αθηνά, ΕΠΙΣΕΥ) και δυο Πανεπιστημίων (ΕΜΠ, ΟΠΑ) σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας. Η Νίκη είναι ιδρύτρια των συνεδρίων TEDxAcademy, Singularity University Greece και πρόσφατα (2023) The Future BIT (Business, Innovation, Technology) σε συνεργασία με το Harvard Alumni Network (ΗΑΕ), Boston USA. Σαν Global Executive Director του P&G Alumni Network (2017- 2022), είχε τον συντονισμό του παγκόσμιου δικτύου του το οποίο απαριθμεί 45.000 μέλη παγκόσμια και διοργάνωσε τα παγκόσμια συνέδριά του στην Μαδρίτη το 2019 και στα κεντρικά της Procter & Gamble στο Cincinnati, USA το 2021. Η Νίκη έχει πολυετή εμπειρία πάνω στην Στρατηγική Marketing, το Business Development, την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα. Eχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως η Procter & Gamble, Sarantis, Estée Lauder, Philips, Carlsberg, The Coca Cola Company, καθώς και με πολλές Startups παγκοσμίως. Έχει λάβει το βραβείο “Breakthrough Product of the Year” στις ΗΠΑ για την ανάπτυξη προϊόντος για την Estée Lauder, έχει διακριθεί με το “Best Breed Branding” απο το TED και ανέπτυξε το TEDx Branding Manual για το TEDx παγκόσμια. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (Summa cum Laude), κατέχει MBA απο το Univeristy of Texas, Austin (UT) καθώς και Executive Education στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα από το Harvard Business School, MIT και Kellog.
Social:

Andreas1 (1)

Ξηρόκωστας Ανδρέας, Managing Director SAP Hellas, Cyprus and Malta

Andreas holds the position of Managing Director for Greece, Cyprus & Malta since 2016. After earning his degree in Mechanical Engineering - Production Engineering from National Technical University of Athens, Andreas joined SAP Hellas as Application Consultant & Presales Consultant. In 2002 he was appointed as Sector Sales Manager in Manufacturing and Telecommunications and in 2008 he assumed the Sales Director position for SAP Greece & Cyprus, with main responsibilities in Direct and Indirect Business along with the Commercial and Relationship Management of the Ecosystem.
Social:

MARTINIS-scaled! (1)

Μαρτίνης Παναγιώτης, CEO, Ομίλου εταιρειών SOFTONE

Ο Πάνος Μαρτίνης κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE - ενός εκ των μεγαλύτερων παρόχων cloud based λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, που περιλαμβάνει έξι (6) κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT και cosmoONE), απασχολώντας συνολικά 500 διακεκριμένα στελέχη πληροφορικής. Πριν την ένταξή του στον Όμιλο SOFTONE, ο Πάνος Μαρτίνης διετέλεσε επί σειρά ετών Οικονομικός Διευθυντής της UPSTREAM, με πρόσθετες αρμοδιότητες Διοίκησης των Στρατηγικών Συνεργασιών καθώς και Διοίκησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συνέβαλλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη της UPSTREAM σε μία από τις πλέον αναγνωρισμένες κι επιτυχημένες εταιρείες digital commerce/marketing software στον κόσμο. Επίσης, ο Πάνος Μαρτίνης έχει στο ενεργητικό του υψηλόβαθμες θέσεις σε εταιρείες τεχνολογίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, όπως η Dell και η Deloitte. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Wharton School of the University of Pennsylvania, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Οικονομικά από το London School of Economics.
Social:

Oracle Stefanos Dionysopoulos (1) (1)

Διονυσόπουλος Στέφανος, Country Leader Greece, Cluster Leader GCMB, Oracle Hellas

Ο κ. Στέφανος Διονυσόπουλος είναι Country Leader Ελλάδας και Cluster Leader για Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρο και Μάλτα της Oracle. Πριν αναλάβει αυτή τη θέση, κατείχε, για 11 χρόνια, ποικίλες διευθυντικές θέσεις Πωλήσεων στην Oracle με ευθύνη για την Ελλάδα και άλλες χώρες. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Oracle Ελλάς το 2002 ως Account Manager για το Δημόσιο Τομέα ενώ στο παρελθόν εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στις εταιρείες Bull Ελλάς, SDC, κ.ά. Κατέχει MSc in Management of Business, Innovation & Technology από το AIT. Είναι πτυχιούχος Marketing από το City College της Αγγλίας, ενώ διαθέτει Diploma in Μanagement από το CMI του οποίου είναι και μέλος. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.
Social:

034_Nestle_CEO! (1)

Εμμανουηλίδης Νίκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος – Nestlé Ελλάς

Ο Νίκος Εμμανουηλίδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά και απέκτησε ΜΒΑ από το Boston University και το VUB Βρυξελλών, καθώς και εξειδίκευση στην Πληροφορική στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Εργάστηκε 17 χρόνια σε χώρες της Ευρώπης (Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία Ιταλία) και την Αμερική, σε Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές πολυεθνικές εταιρίες στους τομείς της πληροφορικής και του εμπορίου. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο των FMCG. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Nestlé Ελβετίας πριν από 25 χρόνια και κατέλαβε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στο Κέντρο και στην Ιταλία. Έχει αναλάβει τη θέση του επικεφαλής της CPW Νοτιοανατολικής Ευρώπης ενώ πριν από αυτό υπήρξε επίσης επικεφαλής του τμήματος της Purina Petcare στην Ελλάδα. Από τον Δεκέμβριο του 2017 κατέχει τη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Nestlé Ελλάς.
Social:

Γερογιάννης Δημήτρης, CEO, Aegean

Ο κ. Δημήτριος Γερογιάννης εντάχθηκε στο δυναμικό της AEGEAN το 1999 και κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή από το 2001, ενώ υπηρετεί ως Διευθύνων Σύμβουλος από το 2007. Πριν από την AEGEAN, εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ελλάδα. Το διάστημα 1989-1997, κατείχε διοικητικές θέσεις στη Daimler Benz AG στη Γερμανία, ενώ το διάστημα 1997-1999 ήταν Διευθυντής Προμηθειών και Συμβολαίων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Ο κ. Γερογιάννης είναι κάτοχος πτυχίου ηλεκτρολόγου μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1984) και διδακτορικού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Yale (1989).


Ευχαριστούμε για την φετινή συμμετοχή σας στο Πανόραμα 2023!