πανόραμα επιχειρηματικότητας συνέδριο Ελλάδα

7-8 Απριλίου 2023, Δια Ζώσης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Αγορά Εργασίας: Τάσεις Μάρκετινγκ 2023 – Ικανότητες – Δεξιότητες

Αγορά Εργασίας: Τάσεις Μάρκετινγκ 2023 – Ικανότητες – Δεξιότητεςspeaker_info

ΟμιλητέςΣαρανταένας Θέμης, Senior Marketing Consultant | Owner, MARKETING CONSULTANT GR & CY (Συντονιστής)

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) από τον ΣΕΣΜΑ και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μαρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L' Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl's. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων, ενώ παράλληλα είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach. Επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice που προβάλλεται στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας και έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τέλος, βραβεύτηκε ως Best Marketing Consultant 2019 & 2021 στα Franchise Awards, για την προσφορά του στον κλάδο.
Social:

Μπρούσαλης Δημοσθένης, Σύμβουλος Branding και Επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής DASC Branding

Σκέφτεται με εικόνες, μαγεύεται με τα παραμύθια και εμπνέεται από αυθεντικές εμπειρίες. Δημιουργεί συνεχώς επιτυχημένα brands από το 1983. Ορκίζεται ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι ο κόσμος όλος. Ότι ο τουρισμός, τα εξαιρετικά μας τρόφιμα και η αυθεντική ελληνική κουζίνα, είναι οι μόνες μας ελπίδες, αρκεί να τα βάλουμε να δουλέψουν σωστά, μαζί. Έτσι, η εξειδίκευσή του εκεί ακριβώς, ήταν μονόδρομος. Φανατικός της προσέγγισης “people-to-people” στις μελέτες branding, εφαρμόζει τις αρχές της συνδημιουργίας (“Co-creation”) με την συνεργασία πολλών (“Crowdsourcing”), και των ενεργειών που ξεκινούν από τη βάση (“From the bottom-up”). Όταν δεν κάνει branding, μιλάει σε συνέδρια και ημερίδες και εκπαιδεύει επαγγελματίες στα θέματα που εξειδικεύεται. Οδηγείται από την φράση που εισηγήθηκε πριν μερικά χρόνια: “if we plan, we, can!”.

Μουρδουκούτας Βασίλης, Business Development and Corporate Affairs Unit Director, V+O

Ο Βασίλης διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας, της έρευνας και του marketing. Έχει συμβουλεύσει ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑΑ Ευρώπης, σε θέματα επικοινωνιακής στρατηγικής, ανάπτυξης τοποθέτησης, αξιών και οράματος, αφηγήματος και μηνυματικής πολιτικής, αλλά και αρχιτεκτονικής και πρωτοβουλιών CSR/ESG. Παράλληλα, έχει αναπτύξει έντονη εκπαιδευτική δραστηριότητα (PhD στην Πολιτική Φιλοσοφία), έχοντας διδάξει επί σειρά ετών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), αλλά και διατελέσει ερευνητής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Ενώ αρκετά συχνά αρθρογραφεί και κάνει παρουσιάσεις βιβλίων και συνεντεύξεις με σύγχρονους στοχαστές στην εφημερίδα Καθημερινή. Στη V+Ο, ο Βασίλης ηγείται της ομάδας του business development. Σχεδιάζει και διαμορφώνει, μεταξύ άλλων, στρατηγικές επικοινωνίας, εταιρικές και προϊοντικές καμπάνιες και μηνηματικές πολιτικές για υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες της εταιρείας.

Κοντραφούρη Δήμητρα, Marketing Manager – Juices, Coca-Cola Τρία ΈψιλονΕυχαριστούμε για την φετινή συμμετοχή σας στο Πανόραμα 2023!